Boğa Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Boğa Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Ah Boğa, dışarısı soğuk! Ancak daha sıcak bölgelerde yaşayan Boğalar bile bu 24 Kasım Çarşamba gününden itibaren girdiğiniz her odayı ısıtacak. Merkür 13 Aralık'a kadar Yay burcuna geçerken, samimi, erotik sekizinci evinizde parlak bir ateş yakıyor. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, kutsal “ben zamanımdan” daha çok seveceğiniz tek şey baharatlı yastık sohbetleri, seksi sohbetler ve derin bakışlar olacak. Bir artı-birin yoksa, flört uygulamalarında birkaç yaramaz elfle resimlerini seks yapıyor olabilirsin. Grafiğinizin bu bölgesi her türlü birleşme ve devralmayı yönettiğinden, tüm bu tamamlanmamış sözleşmeleri iyice incelemenizi ve teslim almak için 2021'in son birkaç haftasını kullanın! Çiftlerin göze çarpan devamsızlıkları için herhangi bir mazeret üretmeleri gerekmeyecek; o bilmiş bakışlar seni ele verir. Sekizinci evdeki herhangi bir gezegen kaleler için oynadığından, gelecek planlaması konu du jour olacaktır. Ve Güneş sürekli Yay burcundayken, tutkulu fikirler hızla oyunun kurallarını değiştiren yaşam kararlarına dönüşebilir. Doğru olduğunda, doğrudur Boğa, bu yüzden içgüdülerine güven ve onları harekete geçirmekten korkma!

boga2.jpg

Cumartesi günü Başak burcundaki çeyrek ay, yaratıcılık, şöhret ve tutkuyla ilgili beşinci evinize iniyor ve yeteneğinizle ne yapmak istediğinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Her zamanki bütçenizi ve zaman çizelgenizi yaparken bile, büyük resmi hayal etmek için hafta sonunu kullanın. Sizi destekleyebilecek durumda olan insanlar neler yapabileceğinizi biliyor mu? Farkında mısın? Her şey bir hayalle başlar, çaba ile devam eder ve sonra kendinizi temsili bir şekilde tanıtarak genişler. Tek fikirli odaklanmanız ve şiddetli kararlılığınız ile çok hızlı gidebilirsiniz. Ancak kalbinizde ne olduğunu yakından tanımanız gerekir.

Bütün bunlar başınızı döndürüyorsa, biraz dinlenin ve ışıltılı ekibinize ulaşın. Bu çeyrek ay, görüntünüzde birkaç (mütevazı) yükseltmeyi teşvik ediyor. Öncelikle, dolabınızı satın alın ve gün ışığını görmemiş parçalarla yeniden tanışın… birçok ay! Favori bir öğenin biraz değiştirilmesi gerekiyorsa, onu bir terziye getirin ve o parçayı tatil partisi devresinin geri kalanı için hazırlayın. Bu, romantizm için parlak bir hafta sonu, bu yüzden gölgelerde saklanmayın. Bekar Boğalar, Cupid'in (Aşk Tanrısı) daha yeşil meralarını kontrol ederken eğlenirken, çiftler davetleri reddetmeyi ve buharlı bir gece İÇİ geçirmeyi tercih edebilir. Açıklamaya gerek yok. Arkadaşların senin için mutlu olacak! Bekar Boğalar, Cupid'in daha yeşil meralarını kontrol ederken eğlenirken, çiftler davetleri reddetmeyi ve buharlı bir gece İÇİ geçirmeyi tercih edebilir. Açıklamaya gerek yok. Arkadaşların senin için mutlu olacak! Bekar Boğalar, Cupid'in daha yeşil meralarını kontrol ederken eğlenirken, çiftler davetleri reddetmeyi ve buharlı bir gece İÇİ geçirmeyi tercih edebilir. Açıklamaya gerek yok. Arkadaşların senin için mutlu olacak!

Tabii ki, geçen haftaki 19 Kasım'da Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının tüm kişisel açıklamalarını ve indirmelerini hala işliyor olabilirsiniz. 2014'ten beri burcunuzda bir tutulma olmadı ve bu, 18 aylık bir seriyi başlattı. iç pusulanızı heyecan verici şekillerde yönlendirecek. Ve SONRAKİ hafta, 4 Aralık'ta Yay burcunda bir güneş tutulması var, bu da değerli enerjinizi nereye ve kime yatırmanız gerektiğini fazlasıyla netleştirecek. Bu Cuma'nın çeyreği ayını ikisi arasındaki denge noktası olarak kabul edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.