Başak Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Başak Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Düşünmek ve hayal kurmak için yeterli alanınız var mı Başak? Sadece kendinize ait bir oda tasarlamaktan bahsetmiyoruz, aynı zamanda zamanınızdan da bahsediyoruz. Programınızı ayak işleri, kahve randevuları ve yıl sonu projeleri ile doldurduysanız, bir çöküşe doğru gidiyor olabilirsiniz. Hükümdarınız zihinsel Merkür 13 Aralık'a kadar Yay burcuna ve özel dördüncü evinize giderken, bu 24 Kasım Çarşamba günü çok ihtiyaç duyulan ve çok hamile bir duraklama geliyor. kesinlikle atlayabileceğiniz bazı şeyler var - ve evet, sadece evde kalmak ve lavanta-papatya kokulu baloncuklarla dolu bir küvette ıslanırken roman okumak istediğiniz için kefaletle ödemede sorun yok. Durmak ve yılın olaylarını sindirmek için biraz zaman ayırın. Geri gönderilecek mesajlarınız varsa, yalnızca yazışmalar için zaman blokları planlayın. Kim bilir? Ay bitmeden Inbox Zero'ya ulaşabilirsiniz!

basak22.jpg

Dördüncü ev aileyi yönetir, bu nedenle bir akrabayla halletmeniz gereken önemli bir şey varsa, tatil için toplanmadan önce havayı temizleyin ve havayı temizleyin. Pürüzsüz konuşan gezegenle birlikte, nezaketle dinlemek ve geçen hafta mümkün olmayan bir uzlaşmayı müzakere etmek için sabrınız olacak. Yuvalama içgüdüleriniz canlanırken, akıllı Mercury, dolaplarınıza sızan her türlü dağınıklığı düzenlemenize yardımcı olabilir. Şık ekibinizle bir kıyafet takasına ev sahipliği yapmak için asla iyi bir zaman değildir - bulabileceğiniz en iyi Black Friday fırsatları.

2022 kararlarınızın haritasını çıkarmanın neredeyse zamanı olsa da, BU takvim yılında başardığınız her şeyi kabul etmek için zaman ayırın. Bir sonraki, en yeni ve en yeni fikirlere geçmek kolaydır, ancak ne yaptığınızı ve - bir Başak olduğunuzda - bunun size nasıl hissettirdiğini gözden geçirmek önemlidir. Cumartesi günkü burcunuzdaki çeyrek ay, geçmiş ve gelecek arasında güzel bir denge noktasıdır. Ve her şey işle ilgili değil! Son 12 ayda yapmaktan en çok gurur duyduğunuz şey nedir? Bu kilometre taşlarını uygun şekilde kutladınız mı (ve terfi ettirdiniz mi)? Hangi ilişkileri geliştirdiniz, güçlendirdiniz, taahhüt ettiniz? Senin için neredeyse imkansız olan neyi bıraktın? Serbest bırakılacak ya da yas tutulacak bir şey kaldı mı? Sevgiyle yüksek ve hatta düşük noktaları kabul etmek, kendi yolunda iyi akmaya devam etmek için evrene çekici bir mesaj gönderir. Bu çeyrek ay size hayattaki en iyi şeylerin “şeyler” olmadığını da hatırlatıyor. Bu hafta sonu iletişime geçin ve birilerinin, onların hayatınızda olmasını ne kadar takdir ettiğinizi bilmesini sağlayın. Tatil sezonuna daha da fazla neşe getirmek için en sevdiğiniz insanlarla planlar yapın - eğer bu insanca mümkünse!


Bu çeyrek ay aynı zamanda 2021'in son iki tutulması arasındaki denge noktasıdır. 19 Kasım Boğa burcundaki ay tutulmasından bu yana uzaklardaki bir meradaki çimenler daha yeşil görünüyor. Ancak önümüzdeki hafta Yay burcundaki (4 Aralık) güneş tutulması pusulanızı evinizin çimlerine geri döndürüyor. Kendinizi tamamen istikrarsızlaştırmadan seyahat tutkunuzu ve genişleme ihtiyacınızı nasıl tatmin edebilirsiniz? Çeyrek ay, kendinizi durdurmak ve merkezlemek için çok önemli bir an getiriyor. Yükümlülüklerden kurtulmak, tüm sorumluluklardan kurtulmak anlamına gelmez. Ortada bir yer, inmeniz gereken yer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.