Balık Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

Balık Haftalık Burç Yorumu 22 Kasım- 2 Aralık

22 Kasım- 2 Aralık Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Pasta yemelerine izin verin ya da bütün bir zencefilli evi! Diğer herkes vites küçültüp tatil için hazırlanırken, siz sadece ısınıyorsunuz. 24 Kasım Çarşamba günü, zihinsel Merkür, Akrep ve göçebe dokuzuncu evinizde üç haftalık bir turu tamamlıyor ve 13 Aralık'a kadar Yay ve hırslı onuncu evinizde patlıyor. Tekrar hoş geldiniz, odak ve netlik! Güneş'in yanında seyahat eden Merkür, karizmanızı yoğunlaştırabilir ve projeleri tamamlamak için size bol miktarda enerji verirken etkinizi artırabilir. Ve Merkür sosyal bir yaratık olduğundan, etkilemek için giyin VE son dakika parti davetini kabul etmeye hazır ol. Sezonluk parti yarışmalarında, uygun olduğunda konuşun veya yükseliş konuşmanızla onlara beklemedikleri yerden vurun. Doğru, insanlar bir tatil boşluğunda olacaklar, ancak konuşmanızı cilalarsanız, neden hayır demek için deli olacaklarını vurgularsanız, iştahlarını açacaksınız. Basit bir konuşma, yeni yılda bir işbirliğine yol açabilir. Bundan bahsetmişken, 2022 hedeflerinize ince ayar yapmak için top düşmeden önce biraz zaman ayırın. Karar veren evin yanıyorken, kendini gösteren bir patronsun!

baliik.jpg

Cumartesi günkü Başak burcunda ve dinamik ikili alanınızda, bir çeyrek aşağı olabilecek bir ilişkiye barış, uyum veya sadece daha fazla şefkat getirebilirsiniz. Ama “onların” size bir zeytin dalı veya uzlaştırıcı baloncuklarla yaklaşmasını beklemeyin. Şu andaki düşmanınız, meyve sularına boğuluyor veya kin besliyor olabilir - ya da sadece sizinle hiçbir ilgisi olmayan bir şey yüzünden. Bu onarıcı ay tutulması sırasında herhangi bir romantik yüksek notaya ulaşamayacak olsanız da, uzun vadede muhtemelen daha değerli olan bir ateşkes diyebilirsiniz. Kolay veya acısız olacak demiyoruz: Gerçeğe ulaşmak asla değildir. Ancak bu, yüzeyin altını çizmek ve diğerlerinin çıkışları gözetlediğinden endişe etmeden özgün ihtiyaçlarınızı, duygularınızı ve korkularınızı karşılıklı olarak tartışmak için altın bir fırsattır. Çeyrek aylar sakinlik getirir, dengeli bir bakış açısı ve bazı tatsız gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalsanız bile, bu hayal kırıklığı yakınlığa giden yolda büyük bir adım olabilir. Ve BU biraz rahatsızlık vermeye değer.

Bu çeyrek ay aynı zamanda bu sezonun iki tutulması arasındaki orta noktayı da işaret ediyor. Geçen Cuma, 19 Kasım Boğa burcundaki ay tutulması, uzun zamandır hissetmediğiniz şekillerde sosyal olma arzunuzu güçlendirdiği için, işbirliğinin heyecan verici geleceğine dair bir fikir verdi. 4 Aralık Cumartesi, Yay güneş tutulması hedeflerinizi öne ve merkeze koyacak. Bu hafta sonu, neleri paylaşmak istediğinizi ve bazı temel özerkliğe nerede tutunmanız gerektiğini değerlendirmek için zaman ayırın. Kendinizi bir çift balonun içinde kaybetmek, ancak çıkışlarınızın haritasını çıkardıysanız iyi bir şeydir. Balık, kaçmak istediğin için değil, biraz havaya ihtiyacın olduğunda yüzeye çıkabilmen için. Kendinize bu nefes alma odasını vermek, aslında, tahvillerinizin uzun ömürlü olması için en iyi sigorta poliçesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.