ATV dizisi Yalnız Kurt nerede çekiliyor?

ATV dizisi Yalnız Kurt nerede çekiliyor?

Yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı Yalnız Kurt dizisinin nerede çekildiği, konusu ve oyuncuları şimdiden merak konusu oldu. İşte Yalnız Kurt Hakkında merak edilenler.

Televizyon kanalları dizileri birbiri ardına patlatıyor. İzleyicileri yeni sezonda ekran başına kilitleyecek olan dizilerin başındaysa Yalnız Kurt var. Yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı Yalnız Kurt dizisinin nerede çekildiği, konusu ve oyuncuları şimdiden merak konusu oldu. İşte Yalnız Kurt Hakkında merak edilenler...

Yalnız Kurt Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yalnız Kurt dizisinin konusu kadar nerede çekileceği de büyük merak konusu. Yeni dönemde reytingleri alt üst etmesi beklenen projenin çekimlerine başlanmış durumunda. İstanbul’da çekileceği tahmin edilen dizinin hangi mekanlarda çekileceği ise gizemini korumaya devam ediyor. Osman Sınav’ın daha önceki başarılı projeleri de dikkate alındığı zaman etkileyici mekanlar olması kuvvetle muhtemel. Karadeniz bölgesinin mekan olarak seçilmesi bekleniyor. İyi bir kastın yanında etkileyici sahneleri de barındırması tahmin edilen dizi merakla beklenmeye devam ediyor.

yalniz-kurt.jpg

Yalnız Kurt Dizisinin Konusu Ne?

Son dönemin en çok konuşulan yapımlarından bir tanesi olacağı düşünülen ve Osman Sınav tarafından jübilem olabilir denilen Yalnız Kurt dizisinin konusu Türkiye’de yaşanan siyasi ve terör olayları olacak. Yakın dönemde yaşanan darbe girişiminin de işleneceği dizinin senaryosunda ise bir dönemin efsane dizilerini kaleme alan Murat Koca ve Alper Erze’nin imzası var. Yönetmen koltuğunda başarılı isim Osman Sınav daha öncede Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat gibi dizileri yönetmişti. Sınav’ın yine çok konuşulacak olan bir dizi ile gündeme gelmesi beklenirken nefesler tutuldu.

Yalnız Kurt Oyuncu Kadrosu

Daha önce birçok ünlü isimle çalışan ve adeta gündemi sallayan Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt’ta da bu geleneğini bozmayacak gibi görünüyor. Birbirinden kaliteli oyuncuları bir araya getiren Yalnız Kurt dizisi Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Murat Han, Damla Colbay, Polat Bilgin ve uzun yıllardır ekranlardan gözükmeyen Deniz Evin’le yeni sezonda ATV ekranlarında olacak.

yalniz-kurt-dizisi-nerede-cekilecek-hangi-il-ilce.jpg

Yalnız Kurt Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Fragmanı ile büyük yankı uyandıran Yalnız Kurt dizisinin ne zaman ekranlarda yerini alacağı henüz netleşmiş değil. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından bir tanesi olacak Yalnız Kurt’un yayınlanacağı kanalsa ATV olacak. Yalnız Kurt hakkında tüm gelişmeleri Onoppi üzerinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.