Apartmanda Gürültü Yaptı Diye Komşusuna Bomba Attı!

Apartmanda Gürültü Yaptı Diye Komşusuna Bomba Attı!

İnsanoğlu bu pandemiden sonra iyice kendini kaybetti Apartmanda Gürültü yaptı diye komşusuna bomba atan adam oldukça sakin görülüyordu.

Olay Rusya’nın İrkutsk şehrinde meydana geldi. Mareşal Konev Caddesinde bulunan bir apartmanda büyük bir patlama duyuldu. Adam, asansörü tamir etmek isteyen komşusu çok ses çıkarıyor dite asansöre bombalı saldırı yapıp asansörü havaya uçurdu.

Apartman sakinlerinden biri yaptığı açıklamada saldırının tamamen planlı olduğunu duyurdu. Asansörü tamir etmeye çalışan sakin kendi halinde işini yaparken cani ruhlu komşu evinde hazırladığı el yapımı bombayı asansörün içine attı ve kaçtı. Patlamanın şiddeti sokaktan bile duyurdu. Merdiven boşluğunun büyük zarar gördüğü saldırıda tamir yapan sakin ise ağır yaralandı.

Komşusu o anda asansörü tamir ederken bu hareketi yapan adam ise soğukkanlılıkla olay yerinden uzaklaştı.

s-336397e4ffcd5ea12a0cadba0647fc4dcb1a261b-1.jpg

Polisler eve baskın düzenledi

Cani adamın evine Rus polisleri baskın düzenledi. Bu baskında birçok silah ve kimyasal madde bulundu. Birkaç bomba yapacak kadar malzeme de ele geçirildi. Zanlı komşusunun anlattığı gibi gürültü yaptığı için komşusuna bombalı saldırı düzenlediğini söyledi. Tutuklanan adam mahkemeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.