Annemizi Saklarken Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Annemizi Saklarken Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Annemizi Saklarken kim kimdir? Annemizi Saklarken dizisi oyuncu kadrosu merak ediliyor. Annemizi saklarken Star Tv'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken oyuncu kadrosu ve konusu hakkında detaylı bir çalışma yaptık.

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi ve güzelliğiyle dikkat çeken Hande Doğandemir’i aynı projede buluşturan Annemi Saklarken dizisi yayın hayatına başlıyor. Geniş bir kadroya sahip olan Annemizi Saklarken dizisi ne zaman başlayacak? İzleyici, senaryosu ve oyuncularıyla merak uyandıran Annemi Saklarken dizisinin konusunu ve karakterlerini merak ediyor. Star Tv’de çarşamba akşamları yayınlanacak olan Annemizi Saklarken dizisi kim kimdir? Annemizi Saklarken oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Şimdi detaylar

Annemizi Saklarken Kim Kimdir Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Kutsi ve Hande Doğandemir'in başrolünü paylaştığı Annemizi Saklarken dizisi oldukça geniş bir kadrodan oluştu. Bir yandan usta oyuncularla güçlenen kadro, diğer yandan genç ve yetenekli isimlerle iddiasını sürdürüyor. Üç çocuk annesi Hande’nin hayatına giren Dündar ve karısı Zerrin'in her şeyi değiştirmesi ile başlayan mücadeleyi anlatan dizide şarkıcı Kutsi ve Hande Doğandemir başrolü paylaşıyor. Kadroda ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak gibi genç ve yetenekli oyuncular da yer alıyor.

t25-annemizi-saklarken-dizisi-773.jpg

Annemizi Saklarken Kim Kimdir?

Hande Doğandemir( Handan)

Dizide Handan rolünü oynayan Doğandemir sunucu ve oyuncu olarak pek çok yapımda yer aldı. 1985 doğumlu Hande Doğandemir sosyoloji mezunudur. Akademi 35 buçukta oyunculuk eğitimi alan Doğandemir TRT’de sunduğu Hatırlar mısın? programıyla kariyerine başladı. Güneşi Beklerken dizisiyle oyunculuk sektörüne adım attı.

Kutsi (Dündar)

annemizi-saklarken-konusu-ne-oyunculari-kimler-14521376-9088-amp.jpg

Şarkıcı ve oyuncu sanatçılarımızdan olan Kutsi 1973 doğumludur. Erol Köse tarafından keşfedilen Kutsi, “Aşk Payını Aldı" albümü ile çıkış yaptı. Doktorlar dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. 5 albüm çıkaran Kutsi,Huzur Sokağı ve Benim Adım Melek dizileri ile yıldızını parlattı

Erdem Kaynarca (Bora)

Erdem Kaynarca 1992 İstanbul doğumludur. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitiren genç oyuncu, çok sayıda tiyatro oyununda yer aldı. Kalp Atışı dizisi ile kariyerine başlayan Kaynarca, Gençliğim Eyvah dizisinde canlandırdığı Çave Bozoğlu karakteri ile geniş hayran kitlesine ulaştı.

Derya Pınar Ak (Ela)

2003 doğumludur Yeşilay reklamlarında oynayarak dikkat çeken genç oyuncu, Hükümsüzler dizisi ile kariyerine başladı. Uzak Şehrin Masalı dizisiyle şöhrete ulaştı.

Emir Ali Doğrul (Can)

5d2e3be2007c206a9b154dc1f302f141.jpg

Çocuk oyuncularımızdan olan Doğrul, 2011 İzmir doğumludur. Ege'nin Hamsisi dizisi ile kariyerine başlayan Doğrul, Kağıttan Hayatlar filmiyle tanındı.

Yeşim Ceren Bozoğlu

yesim-ceren-bozoglu-inanilmaz-degisimiyle-hayran-birakti-h175057-1572e.jpg

1974 Ankara doğumlu oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak birçok yapımında görev alan Bozoğlu aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. Geniş Aile'de oynadığı Sevim karakteriyle şöhrete ulaştı.

Pervin Bağdat

Bilkent üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur Bizim Evin Halleri dizisiyle kariyerine başlayan oyuncu özellikle sinema filmleri ile ünlendi. Son olarak Masumlar Apartmanı’nda rol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.