15 - 21 Kasım 2021 Haftalık Burç Yorumları

15 - 21 Kasım 2021 Haftalık Burç Yorumları

Aşk, para, kariyer, iş ve sağlık konularında astrolojik tahminler içeren 12 burç için 15 - 21 Kasım 2021 Haftalık Burcunuz haberimizde yer alıyor.

Dolunay Tutulması (19 Kasım) geleceğe giden yolu aydınlatacak araçlar olarak. Kasım ayının son üçte birinde animasyonda askıya alınma hissini yaşamayı bekleyin.

19'unda Dolunay burcunuzda gerçekleşecek ve sizi ilgi odağı haline getirecek. Popülariteniz bu kozmik iklimden güçlenecek ve insanlar size her zamankinden daha fazla hayran kalacaklar - özellikle iş görüşmeleri ve romantizm söz konusu olduğunda bunu kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz yere ulaşmanıza yardımcı olacaksa, cazibeyi ortaya çıkarmaktan korkmayın.

21 Kasım'dan itibaren Güneş eğlenceli ve iyimser Yay burcunda olacak olsa da, ayı Tutulma Sezonunun tam ortasında bitiriyoruz. Geçmişi, bugünü ve geleceği karıştıran güçlü olaylar olmak.

Tutulma sezonu da resmen 19 Kasım'da Boğa burcunda güçlü bir parçalı ay tutulmasıyla başlıyor. Bu, önümüzdeki 18 ay boyunca yaşamı değiştiren yeni bir tutulma döngüsünü başlatıyor.

15-21 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burcunda çok beklenen ay tutulması (süper şarjlı bir dolunay) 19'unda geliyor. Tutulmalar kararlar, sonlar ve arınma getirir, çoğu zaman zamanı hızlandırır. İşten ayrılmak mı istiyorsun? Tutulmalar bir çıkış stratejisi ortaya koyuyor. İlişkinizi hızlandırmak ister misiniz? Tutulmalar, çıktığın kişinin gerçekte kim olduğunu bilmeni sağlar. Evinizde daha fazla alan yaratmak ister misiniz? Tutulmalar, fazla mobilyayı kaldırıma çıkarır.

Koç Burcu

Ganesha, bu hafta hedeflerinize odaklanabileceğinizi söylüyor. Bu hafta 11. evinizde Jüpiter'in olumlu etkisini göreceksiniz. Bu hafta iç meseleler kolayca çözülecek. Mühendislik ve mimarlık alanındaysanız, bu hafta büyük kazançlar göreceksiniz. Finansal konularda diğer insanlara güvenmediğinizden emin olun.

İlişki cepheleriniz bu hafta harika görünüyor. Partnerinizle kendinizi iyi bir şekilde bağlayabileceksiniz. Bu zodyaktaki kızlar için doğru eşi bulmak söz konusu olduğunda dikkatli olmanız gerekebilir. Sağlığınız haftanın ilk yarısında biraz acı çekecek.

Boğa Burcu

Bir süredir kendinizi çok fazla eleştirinin altına sokmayı hedefliyorsunuz. Bu hafta sizin için dinlenme ve rahatlama haftası olacak. Dört gözle beklediğiniz harika şeyler sonunda geldi. Perşembeden cumartesiye hayatınızın bazı yönleri değişecek. Bu hafta içgüdüleriniz bazı gerçekleri ortaya çıkaracak ve bazı önemli kararlar vermeniz gerekecek. Rekabet temelinde, anlaşamadığınız ancak fikirlerine saygı duyduğunuz kişilerden yardım isteyeceksiniz. Listelemeniz gereken öncelikleri belirleyebileceksiniz ve işinize daha fazla odaklanmanız uzun vadede size fayda sağlayacaktır. Kazançlarınızı tahmin etmeye çok konsantre olursanız, biraz para kaybedersiniz.

Romantik cephelerde, duygusal patlamanız konusunda daha dikkatli olmanız gerekecek. Zaten evliyseniz, bu hafta birden fazla sorunla karşılaşmanız gerekebilir. Sağlığınız bu hafta iyi olacak. Bu hafta çocuklarınızdan fazladan almanız gerekebilir.

İkizler burcu

Bu hafta sizin için canlı deneyimlerle dolu olacak. Yeteneğin iyi kullanılacak. Dikkatli olmanız gereken konularda gardınızı düşüreceksiniz, bu yüzden dikkatli olun. Profesyonel hayatınız ile ilgili olarak, harcamalarınızı birçok kez yeniden düşünmeniz gerekecek. Haftanın ikinci yarısında fonlarınızı yanlış girişimlere tahsis etme hatasına düşersiniz. Bu hafta hafta sonları finansal piyasalardan kaçının. Gayrimenkul geliştirme sektöründe çalışanlar için bu hafta nispeten sakin geçecek.

Siz ve eşiniz bu hafta romantik ilişkinizi yönetmekte zorlanacaksınız. Kariyeriniz nedeniyle hafta boyunca ayrı kalacaksınız, ancak Cumartesi günü birbirinize katılmaktan mutlu olacaksınız. Sağlığınız açısından haftanın çeşitli gecelerinde yorgunluk yaşayabilirsiniz, ancak her hafta egzersiz programınıza bağlı kalmak faydalı sonuçlar verebilir.

Yengeç Burcu

Venüs ve Satürn burcunuzda olumlu bir hizada olacağı için ödüllendirileceksiniz. Otomobil ve inşaat alanlarında faaliyet gösterenler, teknolojik cephede zengin bir şekilde tazmin edilecek. Programın ekip üyeleri, işyerinde olumlu mesajı almak için bir haftanın çeyreğine katlanmak zorunda kalacaklar. Bu hafta ödenmemiş vergi ücretlerini geri ödemeye hak kazanacaksınız.

Bireysel bazda, eşinizin ailesinden veya akrabalarından gelen eleştirilerin bir sonucu olarak bazı zorluklar öngörebilirsiniz, ancak kendinize iyileşmek için zaman vermelisiniz ve doğru dönem gelecektir. Evli çiftler, yeniden bağlantı kurmak ve ilişkilerinin önemini geri kazanmak için zaman ayıracaklar. Tembelliğe yenik düşecek ve her zaman bitkin ve huysuz olacaksınız. Bu hafta sağlığınızı korumak için, bir sabah kardiyovasküler aktivite veya tempolu yürüyüş programına başlamaya çalışın. Kalbiniz ve ciğerleriniz bu hafta daha fazla güç talep edecek.

Aslan Burcu

Ufukta teşvikler ve değerlendirmeler ile bu hafta programınızda çok şey var. Bu, arkadaşlarınızla bir bağ kurmak için harika bir fırsat. Bu haftanın sonunda eğitimli bir yönetim danışmanıyla genişleme stratejinizi inceleyin ve genellikle onların tavsiyelerini uygulayın. Bu astrolojik işaret, Venüs'ten özel bir iyilik aldı. Hafta boyunca gayrimenkule yatırım yapmak müthiş bir konsept. Son birkaç hafta içinde ortaya koyduğunuz iş bu hafta ödül verecek.

Romantizm arenasında, partneriniz bu hafta kalbinize sadık kalacak. Durumla başa çıkmanıza yardımcı olacaklar. Soruna birbirinizin bakış açısından bakacaksınız. Sağlığınızla ilgili olarak, hafta ortasında migreniniz olacak, ancak geçecekler.

Başak Burcu

Bu hafta biraz daha sıkı çalışmanız gerekecek. Bakış açılarınız bu hafta önemli ölçüde değişecek. Edineceğiniz bilgi sayesinde kendinizi alt edebileceksiniz. İş yerinde performansınızda titiz davranacaksınız ve bu titiz yaklaşım sizi benzersiz kılacak. Doktorlar ve avukatlar iyi bir hafta geçirirken, bilim sektöründekiler ikinci yarıda zor zamanlar geçirecekler. Hafta boyunca finansal istikrarınız için endişelenmenize gerek kalmayacak.

İlişki cepheleriniz bu hafta daha iyi olacak. Venüs'ün olumlu etkisi bu hafta boyunca bereketlerini gönderecek. Bu hafta partnerinize bağlı kalacaksınız. Nişanlanmayı düşünüyorsanız, bunu planlamak için en uygun günler Cumartesi ve Pazar olacaktır. Sağlığınız iyi olacak ve endişelenecek bir şey yok.

Terazi Burcu

İş yerinde baskılanmak yerine kısıtlanmayacağınız için, bu hafta öncekilerden daha iyi görünecek. Bu hafta, kendiniz üzerinde derinlemesine düşünmenize ve kendiniz hakkında daha önce fark etmediğiniz dersleri keşfetmenize izin verecek. Ticari sahnede o kadar aktif olmayacaksınız, ancak koyduğunuz küçük seviyeli çalışmanın büyük bir etkisi olacak. İşleri bozmak söz konusu olduğunda, liderlik yeteneğiniz yardıma koşacaktır. Aileniz ve üniversite arkadaşlarınızla etkileşim kurmak için fazlasıyla fırsatınız olacak.

Romantik ilişkinize ilişkin olarak, siz ve eşiniz, sizi daha da yakınlaştıracak deneyimlere daldıracak ortak bir sıra dışı tutku bulmaya çalışacaksınız. Kusursuz bir uyum arıyorsanız, uygun partneri zorlukla keşfedeceksiniz. Kaderinize sonsuza kadar kazınacak biri henüz sizinle tanışmadığı için kendinize daha fazla alan bırakın. Kondisyonunuz açısından iyi olacaksınız. Bu hafta solunum problemlerinize daha iyi dikkat etmeyi başarırsanız, iyi olmalısınız.

Akrep Burcu

Bu hafta hatalarınız için özür dileyecek durumda olacaksınız. Becerilerinizi mükemmel bir avantaja dönüştürebileceksiniz. Ayrıca daha önce belirlediğiniz ama devam etmediğiniz bilinç hedeflerini takip etmek için daha fazla motive olacaksınız. Profesyonel sınırlarda, çok fazla gelir elde edeceksiniz. Müthiş bir fiyat alacak olsanız bile gayrimenkul satın almak için mükemmel bir zaman. Bu hafta hiç para kaybetmeyeceksiniz. Düzenli bir işiniz varsa, Çarşamba ekstraları ruh halinizi mahvedecek, ancak hafta sonu planlaması bunu telafi edecek. Bu hafta iş dünyasında Yay ve Koç burçlarından kaçının.

Aşk konularında, eşinizin beklenmedik bir şeyle sizi şaşırtmasını isteyebilirsiniz. Eşinizle geçirdiğiniz bu an, her biriniz tarafından uzun süre sevgiyle hatırlanacak. Venüs'ün sizin lehinize olduğu günümüzde, bekarların harika biriyle karşılaşma olasılığı daha yüksektir.

Yay Burcu

Bu hafta çok önemli olacak. Dürtüyle hareket eden biri yerine daha çok bir stratejist edinmeye başlayacaksınız. Yeni bir şeye başlamayı düşünüyorsanız, şimdi en iyi an değil, ama hazırlanmak için harika bir zaman. Mali cephede, bu hafta hedeflerinize ulaşabileceksiniz. Ayrıca bu hafta son derece önemli bazı konularla ilgileneceksiniz ve cesaretiniz için övüleceksiniz. Hisse senedi sektörü bu hafta tahmin edilemez olacak, bu yüzden hafta boyunca dikkatli olun.

Aşk konusunda, bu hafta şanslı olacaksınız. Yedinci eviniz de bu hafta güçlü görünüyor. Aşk hayatınız bu hafta her şey hazır olacak. Sağlığınız iş yükünüz ile birlikte değişecektir. Hafta boyunca sağlıklı beslendiğinizden emin olun.

Oğlak Burcu

Bu hafta, insanlarla uyum sağlamakta zorlanacaksınız. Endişeli olacaksınız ve sonuç olarak bütünlüğünüz bozulacak. Pazar günü geldiğinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Bu hafta işyerinde olası herhangi bir tehlikeyi göze almaya hazır olmayacaksınız, bu nedenle bunun yerine hızlı projelerle meşgul olmanız gerekecek. Sağlık sektöründe çalışıyorsanız, haftanın ikinci ve üçüncü günleri son derece yoğun olacaktır. Tüm bireylerin iyi bir amaç için gönüllü olmaları veya sosyal bir amaca maddi katkıda bulunmaları için ideal bir zamandır.

Sadece romantizm arenasında, bu hafta partnerinizle anlamlı vakit geçireceksiniz. Uygun bir zaman belirlemeye çalışıyorsanız, Pazartesi ve Salı bunun hakkında konuşmak için ideal günlerdir. Belirli günlerde sekizinci sektörünüz büyütülecek. Sağlığınız söz konusu olduğunda, hassas olduğunuz maddelerden kaçınmalısınız. Haftanın her günü rahatlamak için çaba gösterin.

Kova Burcu

Bu hafta, kendinize oldukça bağlı hissedeceksiniz. Bu hafta gündeminize iyi hakim olacaksınız. Profesyonel hayatınız açısından, haftanın ilk yarısında gelirinize dikkat etmelisiniz. Parmak uçlarınızı çeşitli alanlara sokarsanız kontrolü kaybedersiniz. Reklamcılık alanında çalışıyorsanız, Jüpiter'in elverişli bir konumdan geçişi nedeniyle haftanın ikinci yarısı daha avantajlı olacaktır. Öğrenciyseniz, sınıfta işlerin gidişatından hoşlanmayabilirsiniz ama sakinliğinizi kaybetmeyin.

Entelektüel bir bağlantıda, haftanın sonu, ailenize nişanınızı anlatmak için ideal bir zaman olabilir. Ailen bir süre düğününü düşünecek ama hazırlanacaklar. Kendinize çok fazla stres yüklemek yerine harikalarına odaklanma fırsatı verin. Bir karı koca geçmişleri hakkında düşünecek ve bir olay romantizmlerini yeniden alevlendirecek.

Balık Burcu

Psikolojik durumunuz bu hafta daha fazla inceleme ve yardım talep edecek. Yorucu bir spor veya tutarlı bir yürüyüş rejimi deneyin. Uzun mil seyahat etmeniz gerekiyorsa, bunu bir refakatçi ile yapmaya çalışın. Kurumsal bir arenada ani kararlar almak kolaydır. Aceleci kararlar vermekten kaçının ve nihai bir karar vermeden önce her şeyi iki kez kontrol edin. Endişeliyseniz en büyük kararları veremezsiniz, bu yüzden sakin olun. Bir şeylerin ters gitme olasılığı var, bu yüzden endişelenme.

Aşk hayatınız bu hafta küçük bir aksilik yaşayacak. Partneriniz birçok şeyi yanlış anlayacak ve bu da kavgalara yol açacaktır. Bu, Venüs'ün burcunuzdaki olumsuz geçişinden kaynaklanacaktır. Stres yapmayın, işler beklediğinizden daha hızlı bir şekilde yerleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.