Türk Telekom'a Büyük Kaynak! Hisseyi bu nasıl etkiler? 109,8 milyon Euro'luk kaynak

Türk Telekom'a Büyük Kaynak! Hisseyi bu nasıl etkiler? 109,8 milyon Euro'luk kaynak

Türk Telekom tarafından KAP'a yapılan açıklamada stratejik yatırımların finansmanı amacıyla ING Belgium SA/NV ile 109,8 milyon euroluk bir kredi anlaşması yapıldığı belirtildi.

110 Milyon Euroluk Kredi Anlaşması Yapıldı! Hisseyi Gelecekte Olumlu Etkileyebilir! YTD

Konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Türk Telekom olarak Grubumuzun yatırımlarının, stratejik girişimlerinin ve büyüme planlarının finansmanı amacıyla, Credendo (Belçikalı ihracat kredi kuruluşu) sigortası kapsamında, Şirketimiz ile ING Belgium SA/NV (Orijinal Kreditör ve Aracı Banka) arasında 109.876.000 Euro tutarında uzun vadeli bir kredi anlaşması imzalanmıştır. Söz konusu kredinin nihai vadesi Ocak 2032, ortalama vadesi 4,1 yıl, yıllık faiz oranı EURIBOR + %0,3 olup, sigorta primi ve diğer peşin maliyetler dahil toplam maliyeti ise yıllık EURIBOR + %2,78'dir."

blue-modern-digital-marketing-youtube-thumbnail-1-1-1.png

Hisseyi bu haber doğal olarak iyi etkiler. Uzun vadeli düşük faizlerle alınabilen bu krediler şirketlere yurt dışında güvenin olduğunu gösterir. Bu fiyatlamaların altında başka bir neden yoksa uzun vadede sonuçları iyi olacaktır. Önemli olan artık bu kredilerin doğru yerde kullanılmasıdır.

Yatırımcılar yatırım yapacakları şirketleri bu minvalde seçerler.

https://youtu.be/kFKYQOY-yq8

#sasapolyester #gesan #halkaarz #hekts #eregl #sise #bist100 #ozsub #borsa #alarko #asels #tuprs #arase #kchol #dolar #hisse #bofa #ttkom #kozal #yeotk #euren #smrtg #sahol #kontr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.