Merrill Lynch'in Borsamızda Ortaklıkları Artıyor! Merrill Lynch Dün 5 Hisseye Ortak  Oldu! İşte O hisseler...

Merrill Lynch'in Borsamızda Ortaklıkları Artıyor! Merrill Lynch Dün 5 Hisseye Ortak Oldu! İşte O hisseler...

Sadece 30 Kasım günü 5 hisseye ortak olan Amerikalı Şirket'in 4 hissede takası yüzde 5'i geçti.Ortaklık yapısı değişen hisselerde KAP bildiriminde bulunuldu.

Merrill Lynch kısa adı ML olarak bilinen bu kuruluş, merkezi ABD'nin New York kentinde olan yatırım bankalarından biridir. Avrupa merkezi, İngiltere'nin Londra kentinde bulunur. Amerikan Borsasının %20'sini elinde bulundurduğu iddia ediliyor.

Bank Of Amerika ve Merrill Lynch aynı mı?

Bankamızın mevcut ortaklık yapısı aşağıda yer alan tabloda sunulmaktadır. Bankamız, %100 iştiraki olan Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.'yi ilgili yasal mercilerin onaylarının alınmasını müteakip 26 Mayıs 2017 tarihinde birleşme sureti ile devralmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince Akdeniz Yatırım Holding (#AKYHO), Birleşim Mühendislik (#BRLSM), Çelik Halat ve Tel Sanayi (#CELHA), Derlüks Yatırım Holding (#DERHL), Metro Ticari ve Mali Yatırımlar (#METRO), Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (#OZGYO), Seyitler Kimya Sanayi (#SEYKM) ve Tek Art'ta (#TEKTU) ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama şu şekilde:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.

Bu açıklamanın MKK tarafından yapılmış olması, ilgili kişilerin (a) bendi de dahil olmak üzere, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.

screenshot-2.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.